понеделник, 31 юли 2017 г.

ЛИКВИДИРАЙТЕ ДВОЙНАТА БРАДИЧКА!



Двойната брадичка е естетичен проблем, с който се сблъскват и жените, и мъжете. Освен, че изменя чертите и контура на лицето, наличието ѝ може да добави 5-10 години към възрастта. И ако господата могат лесно да я прикрият като си пуснат брада, не така лесно се решава проблема при дамите.


МОЖЕТЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ В БЮТИ ЦЕНТЪР SKIN CHOICE С ТЕХНОЛОГИЯТА ACCENT PRIME ОТ ALMA LASERS. ВИЖТЕ ОЩЕ КАК МОЖЕТЕ ДА ИЗБЕГНЕТЕ ТОЗИ ПРОБЛЕМ.

Сред основните причини за поява ѝ са: затлъстяване, наследственост, хормонални проблеми, заболяване на щитовидната жлеза, напредването на възрастта и лошата поза.

Съществуват различни кремове и субстанции, които обещават избавяне, но често реални резултати не се забелязват. Разбира се, най-бързият и най-ефективен метод да се отървете от двойната брадичка - това е пластичната хирургия, който обаче крие редица рискове за визията. Освен това изисква следоперативно възстановяване и понасяне на болка и неразположение за немалък период от време.

Добрата новина е, че има и други начини, чрез които могат да се постигнат също завидни резултати. Разрушаването на мастните натрупвания, които фактически са причината за двойната брадичка е възможно и без операция - използвайки най-новите и иновативни апаратни процедури

Такава процедура предлага ACCENT Prime от Alma Lasers, която благодарение на комбинираната ултразвукова и радиочестотна технология, премахва мастни натрупвания не само по тялото, но и по деликатната зона на шията и лицето. Благодарение на ULTRASPEED и ULTRABODY функционалностите на апарата се постига безопасно премахване на мазнини, чрез разграждане на мастните клетки и стягане на кожата.

UNIFACE и ULTRAFACE процедурите действат конкретно в зоната на лицето и шията като премахват именно мастните натрупвания в тази част, включително двойната брадичка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар