сряда, 22 март 2017 г.

ТОП ТЕНДЕНЦИИ В СФЕРАТА НА ЕСТЕТИЧНАТА ПРОМЯНА


С развитието на технологиите и все по-тясното обвързване с научните постижения, сферата на естетичната промяна наистина постига радикално нови резултати. Вижте три от топ тенденциите, които със сигурност е добре да познавате, ако държите на външния вид.

Неинвазивни методи за сметка на хирургически скалпел!

Ако преди години се считаше, че естетичният хирург е божеството, на което трябва да се поклоним, за да постигнем съвършена визия, то вече нещата са различни. Днес перфектното лице се свързва с естествено изражение и свобода на мимиката. Вместо застинала маска, съвременните критерии за красота издигат в култ чисто и свежо лице, сияйна кожа и...широка естествена усмивка. Всичко това – постижимо, благодарение на модерните неинвазивни естетични процедури – мезотерапии, ботокс терапии, филъри, плазмолифтинг, лазерни терапии  и много други. Все повече хора предпочитат да се доверят на щадящи техники, с кратък възстановителен период и възможно най-малък риск.



Фокус върху тялото!

Стрес, непълноценно и безразборно хранене, заседнал начин на живот. За съжаление това са реални и огромни проблеми на модерното общество. В резултат на всичко това – огромен брой хора са с наднормено тегло, лоша фигура, здравословни проблеми. Това са основните причини, които карат експертите в сферата на естетичната промяна да фокусират търсенията си в постигането на резултати, свързани с тяло, свободно от токсини, мастни натрупвания и излишни килограми. Терапиите в тази посока стават все повече, все по-ефективни, като много от тях са достъпни за хора с нормален стандарт на живот.




Все повече мъже!

Цифрите са категорични – в световен мащаб нараства с много бързи темпове процентът на представителите на силния пол, които се възползват от възможностите на козметични процедури и естетичните терапии. При това не става дума само за оформяне на нокти и вежди. Лазерната епилация, ботокс процедурите, мезотерапиите отдавна не са зони, забранени за мъже. Красотата не е привилегия само за жени и всички, които не робуват на предразсъдъци и стереотипи могат да опознаят света на естетичната промяна.


Няма коментари:

Публикуване на коментар