петък, 17 февруари 2017 г.

ФИЛЪРИ – КАКВО И ЗАЩО?



В света на козметичните терапии и естетичните процедури вече има десетки понятия, бурно навлизат най-модерните технологии, динамично се появяват  нови и нови. С желанието да сте по-информирани и да се ориентирате по-добре, ви предлагаме нашата регулярна рубрика КАКВО и ЗАЩО?

Очакваме ви и в бюти център SKIN CHOICE, за да ви консултираме и направим най-доброто за вас.

ФИЛЪРИ – КАКВО И ЗАЩО?


Какво представляват?


Дермалните филъри, най-общо, могат да бъдат определени като импланти или своеобразни пълнители. Те са базирани най-вече на хиалуронова киселина, което ги прави абсолютно безопасни и неалергенни. Инжектират се в определени анатомични зони и дълбочина с цел постигане на естетични корекции – попълване на бръчки, моделиране на контура, добавяне на обем, коригиране на дефекти.

Според продължителността си филърите са временни и постоянни, като специалистите най-често препоръчват поставянето на временни такива. Те се определят и като най-масови и най-безопасни към настоящия момент.

Продължителността на ефекта зависи от вида, качеството и количеството на използвания продукт, както и от индивидуалните особености на всеки организъм. Тя варира от 4-6 месеца до около една година.

Сред предимствата на филърите, като процедура, са бързото приложение и незабавния резултат, краткия възстановителен период, незначителния риск от нежелани реакции.

Защо се използват?


Ето най-честите причини, съответно постигани резултати при използване на дермални филъри:
  • заглаждане на повърхностни и дълбоки бръчки в областта на челото;
  • уголемяване на устни и оформяне на скули;
  • моделиране на белези;
  • корекция на линии в назолабиалната зона и околоочния контур;
  • лифтинг на клепачите;
  • постигане на симетричност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар